VAGE KLACHTEN

Voel je al een tijdje niet zo fijn en kom je er maar niet achter wat er aan de hand is? Ben je al bij de huisarts geweest? En zijn je klachten onderzocht, maar wordt er geen duidelijke oorzaak gevonden? Heb je alles geprobeerd maar niets helpt?

 

WE CANNOT SOLVE OUR PROBLEMS WITH THE SAME THINKING WE USED WHEN WE CREATED THEM

Albert Einstein

ONDERZOEK

Heb je je klachten op de ene plek wel en op de andere plek niet? Wat valt je daarin op? Voel je je beter als je bv aan het kamperen bent? Of voel je je prima op vakantie en komen je klachten terug als je weer thuis of op je werk bent? Dit zijn allemaal manieren om te onderzoeken of jouw klachten misschien locatie gebonden zijn. Dus veroorzaakt kunnen worden door iets in je omgeving? Wij als mensen zijn vaak geneigd klachten persoonlijk te nemen, alsof het ons probleem is, iets wat aan 'ons' ligt. Dat er met ons iets 'mis' is.

OPLOSSINGEN

Maar het kan ook zijn dat je iets voelt en waarneemt wat er gewoon is. Iets wat er is in je omgeving. Het kwartje is in Nederland bij het grote publiek nog niet gevallen dat er daar een correlatie kan zijn. Het heeft prioriteit dat je de blootstelling aan straling altijd zoveel mogelijk reduceert.

DETOX

Maar het is ook heel belangrijk om je lichaam en je immuunsysteem te gaan helpen zo sterk mogelijk te blijven of te worden. Bv. een stofwisselingskuur kan je hierbij helpen. Wil je hier meer over weten, neem dan vrijblijvend contact met me op.