First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, and then you win.

Mahatma Gandhi

ERKENNING

De meesten van ons willen helemaal niet weten dat ze misschien last hebben van straling, door de schaamte omtrent het onderwerp, bang om voor gek worden versleten door je omgeving, bang dat je sociaal eruit ligt of daardoor geen werk of vaste baan kan krijgen. En let's face it, het is niet bepaald een hip iets om last van te hebben. Het kan moeilijk zijn om naar jezelf toe te erkennen dat je last kan hebben van straling. Dit komt vooral omdat het in in onze maatschappij nog een taboe is om over te praten en dat er nog geen (maatschappelijke) erkenning is voor het probleem.

Naast je fysieke klachten kunnen gevoelens, zoals schaamte, dit een stormachtige periode in je leven maken. Maar het is heel belangrijk wel goed te gaan zorgen voor jezelf en niet je hoofd in het zand te steken. Want als je niets doet en je geen maatregelen neemt dan kunnen je klachten verergeren en een meer chronisch karakter aannemen. 

IN ACTIE KOMEN

Het is heel belangrijk dat je er snel bij bent, snel ik actie komt. Dan kunnen je klachten van een voorbijgaande aard zijn, of veel minder impact op je leven krijgen. En het kan helpen als je met iemand, die hiermee ervaring heeft, kan praten. Het onderwerp word steeds gewoner om over te praten.   

KLACHTEN

Zo veel mensen in Nederland hebben op dit moment klachten als tinnitus, continu griepgevoel, een opgejaagd gevoel, s’nachts wakker liggen en burn-out achtige klachten.

Deze mensen kunnen vaak de oorzaak niet vinden. Hoe blijf je in je je kracht staan in deze draadloze wereld waar je overspoelt word door prikkels uit je omgeving?  Mijn Stralingscoach helpt en ondersteunt jou om weer in je kracht te komen en te blijven.