TABOE

Ja, het is een taboe in Nederland. Maar steeds meer mensen worden zich bewust van de neven effecten van het draadloze 'sprookje' en ervaren gezondheidsklachten. Het is goed en wijs om bewust te worden van de mogelijke effecten van deze ‘grenzeloze’ technologie. Het heeft wel degelijk biologische grenzen, het heeft effecten op het leven op aarde, op mens en op dier. Zoals achteraf is gebleken bij elke nieuwe uitvinding of revolutie, zoals bij de industriële en nu de digitale revolutie. Alles heeft twee kanten. Elk voordeel heeft een nadeel.                                         

DUURZAAM GEBRUIK

De draadloze droom is toe aan een maatschappelijke evaluatie. In deze evaluatie moeten alle kanten aan bod komen, zodat deze technologie ‘duurzaam’ gebruikt kan gaan worden. Dit is in ieders belang. Steeds meer mensen hebben behoefte aan een digitale detox. De eerste stap is het taboe doorbreken. Dit onderwerp dient eindelijk maatschappelijk bespreekbaar te worden, dat is een klus voor iedereen. Maar vooral voor werkgevers, Arbo-diensten en beleidsmakers.

ZORGEN VOOR JEZELF

Als jij zelf klachten ervaart kan het een grote stap zijn om je schaamte te overwinnen. Mijnstralingscoach kan jou ondersteunen in wat jij nodig hebt om in je kracht te komen en te gaan staan. Het is heel belangrijk dat je gaat zorgen voor je eigen veiligheid en gezondheid. Vanuit een plek waar je je zwak en kwetsbaar voelt, bewegen naar een plek in je leven waar je je sterk en vitaal voelt. Dat je daardoor dat kunt gaan doen wat voor jouw gevoel in je bestemming ligt.

EIGEN KRACHT

Dat betekent jouw unieke talenten en krachten gaan leven. Het is heel belangrijk dat je in actie komt en dat is als je ziek bent geworden van straling vaak heel lastig. Vaak heb je klachten als vermoeidheid en burn-out en kan focussen lastig zijn. Hier kan je niets aan doen. Trek je dit niet persoonlijk aan.

Maar neem wel een beslissing. Begin aan je reis om hier weer uit te komen. Iemand die je begrijpt en steunt kan hierbij van grote waarde zijn.

"Straling is hip aan het worden"

Pioniers zijn altijd voor gek versleten.